Clubexamen oktober

 

Om de verloren tijd van het vorige seizoen in te halen, besloot de club het eerste examen heel snel te organiseren. 


Volgens de coronavoorschriften legden jeugd- en volwassen leden op een andere dag hun examen af. 


De beperkte voorbereidingstijd had weinig effect want de meeste leden slaagden voor een nieuwe graad. 


Proficiat!Opstart seizoen 2020-2021

 

Het nieuwe seizoen starten we op onder voorwaarden die ons opgelegd worden door de overheid. Dit zijn de belangrijkste veranderingen:


Op woensdag blijft de training open voor alle leeftijden. Op maandag en vrijdag wisselen we jeugd (-13j) en volwassenen (+13j) af. De ene week vindt de tweede training van de week op maandag, de week erna op vrijdag. Op die manier garanderen we de social distance én kan iedereen twee keer per week komen trainen. 


De trainingen van de jeugd blijven zoals ze zijn. Bij de volwassenen moeten we rekening houden met afstand. Sparring zal dus nog niet mogelijk zijn. 


Elke aanwezige registreert zijn/haar aanwezigheid op training via dit document


Deze maatregelen kunnen uiteraard op elke moment verstrengen of versoepelen. We houden jullie zeker op de hoogte van eventuele veranderingen. 


Küpexamen december 2019

 

Net voor de drukke examenperiode op school stond er nog een examen in de club op het programma. Op 4 december slaagden 6 leden erin een hogere graad te behalen. Hopelijk lukken de net iets belangrijkere examens op school even goed. Proficiat aan:


Mathéo en Mattis (9de küp - wit/gele gordel)

Zara en Hawa (8ste küp - gele gordel)

Parsival (6de küp - groene gordel)

Ennis (2de küp - rode gordel)

Quinten behaalt zijn zwarte gordel

 

Op 5 november trok Quinten Rosselle samen met zijn partner, Ennis richting Antwerpen voor zijn danexamen. Quinten had er een woelige voorbereiding op zitten, maar daar was niks van te merken. Zowel de onderdelen poomse, special techniques als sparring legde hij moeiteloos af en het was net na afloop duidelijk dat het bekendmaken van het resultaat slechts een formaliteit zou zijn.


Met zijn 11 jaar mag Quinten zich vanaf nu 'zwarte gordel' taekwondo noemen en dat is een hele prestatie. Hij is zwarte gordel nummer 6 bij Kukkiwon Bredene.