Kukkiwon Bredene

 

Onze club heeft als missie om leden op te leiden tot volwaardige taekwondobeoefenaars. Daar het niet onze bedoeling is munt te slaan uit de trainingen, probeert Kukkiwon Bredene de kosten ook zo veel mogelijk te beperken. Ons lidgeld ligt een pak lager dan bij veel andere taekwondoverenigingen, elk nieuw lid krijgt ook een gratis uniform én examens zijn gratis.

 

 

Trainen bij Kukkiwon

 

De trainingen staan open voor iedereen vanaf 6 jaar (mits het tonen van voldoende maturiteit).

 

Wil je eens proeven van taekwondo? Dat kan! Kom eens langs op één van onze trainingen en doe gerust mee met de drie gratis trainingen. Trek sportieve kledij aan & je kunt aan de slag! Schoeisel is niet nodig want er wordt getraind op de blote voeten.

 

 

Lid worden?

 

Als je na drie initiatielessen overtuigd bent dat taekwondo iets voor jou is, dan spreek je best één van de trainers aan. Zij zullen je verder helpen bij jouw inschrijving.

 

Er zijn twee inschrijvingsmogelijkheden:

 

  • Als je inschrijft in het eerste deel van het seizoen (september - december), dan betaal je €150 (-12) of €180 (+12) voor een volledig jaar.

 

  • Als je inschrijft in het tweede deel van het seizoen (vanaf januari), dan betaal je €75 (-12) of €90 (+12) tot het einde van dat seizoen in juli.

 

Het lidgeld omvat, naast de clubbijdrage, ook de aansluiting bij Taekwondo Vlaanderen (€35) & verzekering tegen ongevallen tijdens de training. 

 

 

Gordelsysteem - Examens

 

Een taekwondoïn kan een küp- of dangraad hebben.

 

De küpgraden dragen een gekleurde gordel, deze kan naargelang de graad wit, geel, groen, blauw of rood zijn met een tussensysteem van lintjes.

 

Dangraden dragen een zwarte gordel.

 

Er wordt geregeld een examen georganiseerd om een nieuwe gordel te verdienen. Dit examen is volledig gratis en wordt georganiseerd op woensdag.