Shane slaagt voor 6de Dan

 

Op zondag 19 november legde Shane zijn danexamen af voor zesde dan voor de jury van de Vlaamse Taekwondo Bond. Na een intensieve voorbereiding slaagde hij hierin met behulp van zijn partner, Sammy. Hierdoor behoort hij nu tot een select kransje van taekwondobeoefenaars die zo'n hoge graad behaalde. Met zijn 30 jaar is Shane wel met voorsprong de jongste.

 

 

Joran & Mathias behalen hun zwarte gordel

 

Op zondag 21 mei stonden Joran & Mathias voor het grootste moment uit hun voorlopige taekwondocarrière. In Wommelgem legden ze hun danexamen af voor de jury van de Vlaamse Taekwondo Bond.

 

Na enkele weken van intensieve voorbereidingen slaagden ze zonder problemen & mogen zich vanaf nu zwarte gordel taekwondo noemen.

 

Na Shane, Sammy, Jordy & Charlotte zijn zij zwarte gordel nummer 5 & 6 in onze club.

Proficiat!

VTB-training met het topsportteam

 

Met een groep van 15 leden trokken we naar de laatste VTB-training van het seizoen. Wereldkampioen Jaouad Achab gaf de gezamenlijke opwarming en sparringtraining aan de aanwezige zwarte gordels. Andere toppers zoals Raheleh Asemani (5de op de Olympische Spelen) & Salaheddine Bensaleh (ex-Europees Kampioen) namen de training van de andere aanwezigen voor hun rekening.

Het was een leerrijke training én een unieke kans met deze toppers op de foto te kunnen.

 

 

International Hennuyère Cup

 

Voor het eerst in meer dan 5 jaar nam Kukkiwon Bredene deel aan een officieel tornooi. In Frameries werd gekampt om de medailles op de 'International Hennuyère Cup'.

Maar liefst 11 leden stonden op scherp om het beste van zichzelf te geven.

 

Alle 11 zijn ze een ervaring rijker, hebben ze geproefd dat er mogelijkheden zijn naar de toekomst toe én hebben ze vooral een plezante dag achter de rug.

Onze prijzenkast werd gevuld met 1 zilveren en 6 bronzen medailles.

 

Proficiat Joran, Mathias, Lucas, Lysander, Tim, Jonathan, Neal, Ennis, Quinten, Parsival en Tim.

 

 

Kid's cup 2016

 

Gisteren werd een belangrijke dag voor 10 leden van onze club. Voor het eerst in jaren namen we nog eens deel aan een wedstrijd. We trokken daarvoor naar Oudenaarde voor een interclub, georganiseerd door de collega's van Sin Nyon.

 

Het werd een fantastische dag voor Kukkiwon want we wonnen 14 van de 19 wedstrijden. Onze prijzenkast werd gevuld met 6 gouden, 2 zilveren en 1 bronzen medaille:

 

Quinten Rosselle (goud)

Lucas Willem (goud)

Kacper Kondracikowski (goud)

Gianni Delrue (goud)

Lysander Versweyveld (goud)

Parsival Versweyveld (goud)

Mathias Willem (zilver)

Nina Velthof (zilver)

Joran Dhont (brons)

Ennis Breijne (4de plaats)

 

Ondanks het feit dat we de laatste jaren aan geen wedstrijd meer hebben deelgenomen, hebben we toch bewezen dat we ons nog altijd kunnen meten met andere clubs. Foto's volgen...